top of page
Sammenbragt familier.jpg

Vi holder årligt MUS-samtaler på vores arbejdsplads, for at sikre den personlige motivation og udvikling, dette bidrager til et godt arbejdsmiljø og skaber samhørighed... MEN husker vi de udviklende samtaler hjemme i familien? Ofte kommer vi til at tage familielivet forgivet. Som sammenbragt familie har I tidligere gjort jer erfaringer med, at parforholdet og familielivets trivsel ikke kan tages forgivet. Det kræver et konstant fokus, men hvordan facilitere man det?  

Via coachende familievejledning hjælpe Bedrefamilie.dk til at alle får italesat deres drømme, følelser og udfordringer i den nye sammenbragte familie. Under vejledning udarbejder I en konkret handleplan, som vender udfordringerne til udvikling for hele familien og sikre at alle mål og drømme bliver håndteret. 

 

Alle familier burde have disse udviklingssamtaler hvert år, ønsker du hjælp til at skabe de rette rammer, samt den viden og opfølgning, det kræver for at processen lykkedes og ikke blot falder til jorden? Tøv ikke med at anvende "kontakt-knappen" ovenfor, du tilbydes en uforpligtende samtale omhandlende, hvordan Bedrefamilie.dk kan hjælpe jeres sammenbragt familie. Mange familier har både ressourcerne og kompetencerne til at løse disse udfordringer, men som familie er I forbundet via følelser, dette kan gøre det svært at arbejde konstruktivt og ærligt. Med høj pædagogisk faglighed og coachende-teknikker faciliter Bedrefamilie en proces, hvor de italesætte udfordringer, følelser og drømme samles i en konkret handleplan. Processen skaber ofte et fantastisk sammenhold og tilliden i jeres “nye” familie. 

Eksempel på forløbet

Nedenstående er blot et eksempel på, hvordan et forløb kan se ud, alle forløb tilpasses familiens behov.

  • 1 x vejledning a´120 min. (børn under ca. 6 år deltager ikke første gang): Via en coachende samtale skabes der vished om alle familiemedlemmers følelser og udfordringer. Sammen skabes fælles mål og de konkrete handlinger, som skal skabe forbedringer i familien.

  • 1 x personlig vejledning a´ 60 min. pr. person: De påvirkede familiemedlemmer arbejder via coaching med personlige facetter af udfordringerne. 

  • 1 x fælles vejledning a´60 min.: Opfølgende coachende vejledning nye problematikker eller undren italesættes og den fortsatte udvikling fastholdes.

  • 1 x afsluttende vejledning a´60 min.: Betydningen af de gode resultater italesættes for at sikre og fastholde en fortsat udvikling efter forløbet. Hvad er planen for fremtiden?

  • Efter et endt vejledningsforløb er de muligt at tilmelde et eller flere børn et mentorforløb, for at fastholde og sikre den fortsatte udvikling og trivsel. Se mere her: "Mentorforløb".

  • Under hele forløbet er det muligt at kontakte Bedrefamilie.dk gratis pr. telefon med kortere spørgsmål eller for kort vejledning af nye udfordringer. Ved større problematikker aftales en online vejledning, gerne samme aften (dette koster et honorar a´150 kr.).

bottom of page